Wekelijkse berichtgeving 2021 week 2
‹ ›
LEKKERE LICHTPUNTJES IN CORONATIJD 12,5 jaar geleden presenteerde Erato een kookboek.
Een bundel met favoriete recepten van enkele leden om aan te geven dat we niet alleen goed zijn in zingen, maar ook in bakken en koken. Erato heeft goede stemmen in huis, maar ook talentvolle koks, bakkers en traiteurs.
Hieronder een warm aanbevolen recept voor winterse koude dagen van Mien Theeuwen. DUVELKES VLEES Ingrediënten 1000 gram varkenspoulet
3 uien
3 eetlepels azijn
8 eetlepels ketjap
8 eetlepels tomatenketchup
500 gram champignons
half zakje nasikruiden
pakje kookroom
knoflook/sambal Bereiding Het varkensvlees rondom bruin aanbraden. Het vlees uit de pan scheppen en in het bakvet de uien en de champignons fruiten. Doe het vlees terug in de pan en voeg azijn, ketjap en eventueel knoflook en sambal toe. Op lage temperatuur afgedekt een uur laten sudderen. Daarna de kookroom erbij en op smaak brengen. Lekker met rijst of pasta en salade.